Basistraining triage

Datum: 
maandag 2 november 2020 - 18:30 t/m 21:30
Zorgprogramma: 
Huisartsenpost

In de basistraining leer je de basisprincipes van de triage. Het doel van de training is om het triagegesprek te structureren en te voeren volgens de richtlijn van het NHG, zodat het efficiënt verloopt en een zo groot mogelijke veiligheid voor de patiënt bereikt wordt.

Je oefent met het gespreksmodel door middel van oefeningen/casussen. De nadruk ligt in deze scholing op de ABCD controle, de communicatie en het inschatten van de juiste urgentie met behulp van de NHG wijzer. De training wordt geleid door ervaren triagisten/coaches van de HAP Nijmegen. Natuurlijk volgen we m.b.t. het coronavirus de richtlijnen van het RIVM

Doelgroep:
Doktersassistenten en medisch studenten, werkzaam in dagpraktijken, die onervaren zijn in triage. De groepsgrootte is 4 – 10 personen.

Locatie:
CWZ, zaal Buitenhof Zuid (boven hoofdingang)
Weg door Jonkerbos 100, Nijmegen

Accreditatie:
3 punten door KABIZ - Doktersassistenten (CADD van de NVDA).
Deelnemers ontvangen na succesvolle deelname een certificaat.

Wil je liever een training in je eigen huisartsenpraktijk, of heb je andere vragen of wensen? Neem dan contact op met  Petra de Ridder: p.deridder@cihn.nl. Bij voldoende belangstelling volgt er ook een training voor de ervaren assistenten.

Vol