Controller / Hoofd Financiele Administratie (28 uur)

Die kennis heeft van bedrijfseconomische processen en de inrichting van de administratieve organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor het formuleren en ontwikkelen van het financiele beleid van de organisatie en voor de implementatie, borging en evaluatie hiervan. Tevens ben je verantwoordelijk voor de optimale uitvoering en beheersing van de financieel-administratieve processen van de afdeling, teneinde de financiële positie te allen tijde inzichtelijk te kunnen maken en te kunnen beheersen.

Kern van je functie.

 • Je adviseert op een proactieve en participerende wijze de directeur ten aanzien van de strategische beleidsvorming op het financieel-economische gebied en op het terrein van de administratie organisatie (AO).
 • Je bent verantwoordelijk voor de adequate ondersteuning van de directie, lijnmanagement en medewerkers bij de uitvoering van de Planning & Control cyclus. En realiseert de ontwikkeling en de uitvoering van het beleid op het gebied van planning en control over het totale activiteitengebied van de diverse organisaties.
 • Je realiseert de (meerjaren-)begroting, de financiële rapportages, de jaarrekening en het jaarverslag en levert een inhoudelijke bijdrage hieraan.
 • Je bent verantwoordelijk voor de interne controles op financiële en niet-financiële verslaglegging en AO volgens afgesproken procedures en voorschriften en bewaakt het naleven van de vastgestelde processen van de totale organisatie en doet verbeteringsvoorstellen.
 • Je realiseert een adequate inrichting van de FA. En signaleert trends en ontwikkelingen op het gebied van financiële en fiscale wetgeving, vertaalt mogelijke consequenties en risico’s naar de eigen organisatie, informeert belanghebbenden en vertaalt naar concrete beleidsvoorstellen.
 • Je geeft leiding van de afdeling Financiële Administratie en realiseert een dusdanige kwalitatieve en kwantitatieve samenstelling van de afdeling FA, dat deze aansluit bij de behoefte van de organisatie en bij de ontwikkelingen op het gebied van de financiële ondersteuning aan de organisatie.

 

Wat breng je mee?

 • HBO+ werk- en denkniveau,  opleiding genoten op bedrijfseconomische gebied;         
 • Enkele jaren leidinggevende ervaring;
 • Kennis van fiscale wet- en regelgeving, belastingen en sociale wetgeving;
 • Kennis van bedrijfseconomische processen en de inrichting van de administratieve organisatie;
 • Kennis van werkwijzen, processen en beleidsontwikkelingen binnen de gehele organisatie;
 • Kennis van AFAS en ervaring in de gezondheidszorg is een pre.

 

Wat bieden we je?

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst bij de CIHN. Bij goed functioneren behoort een vaste arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.
 • De functie is ingeschaald in schaal 11 van de cao Huisartsenzorg. Het maximumsalaris bedraagt € 5.776,00 op basis van een 38-urige werkweek. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering van 6% en een vakantietoeslag van 8%.
 • Pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

Belangstelling?

Stuur dan je motivatie en C.V., onder vermelding van ‘Vacature Controller/Hoofd Financiële administratie naar onze P&O-adviseur Marieke Klaassen. Dat kan via cihnpersoneel@cihn.nl. We zien je reactie graag uiterlijk 17 maart 2020 tegemoet.

De eerste gesprekken vinden plaats in week 14 en de tweede gesprekken vinden plaats in week 15.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jean Takken, algemeen directeur-bestuurder. Hij is telefonisch bereikbaar op 024-352 35 81.

Een assessment zal onderdeel uitmaken van de procedure.

Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door ons niet op prijs gesteld.