Training Hagro-coördinatoren crisis 30 september 2021

Datum: 
donderdag 30 september 2021 - 18:00 t/m 21:30

Als huisarts en als huisartsenorganisatie zijn we wettelijk verantwoordelijk voor de continuïteit van de huisartsenzorg in onze regio; ook bij crises. Afgelopen jaar stond ‘de crisis’ voornamelijk in het teken van COVID-19. Er zijn echter ook andere crises zoals een flitsramp, grootschalige regionale ICT of telefonie of stroomstoring e.d.

De Hagro-coördinatoren crisis worden ook in 2021 uitgenodigd om deze training bij te wonen om te oefenen en om kennis over de  crisisorganisatie op te frissen. Daarnaast is het ook een moment om onderling met elkaar ervaringen te delen en informatie uit te wisselen over de invulling van de rol als Hagro-coördinator crisis – ook in relatie tot het crisisteam van de Huisartsenpost Nijmegen en Boxmeer. De training wordt verzorgd door een training van Trimension.

Doelgroep

Hagro-coördinatoren crisis

Locatie is aangepast

MFC Maldensteijn

Kerkplein 8

6581 AC  MALDEN         

024 – 357 22 59

Programma

18.00 uur: inloop (soep en broodjes)

18.30 uur: start training

18.45 – 21.15 uur: kennis opfrissen en oefenen aan de hand van een casus

21.30 uur: afsluiting

Enkele weken voordat de training plaats vindt, ontvangen de deelnemers informatie over de exacte invulling van het programma.

Kosten

Voor deelname aan deze training zijn voor de Hagro-coördinatoren crisis geen kosten verbonden.

Accreditatie

Voor deze scholing wordt accreditatie aangevraagd.

Aanmelding en uiterste inschrijfdatum

Twee keer per jaar wordt deze training verzorgd door Trimension. Dit jaar zijn ze op 10 juni en op 30 september. We nodigen je graag uit om als Hagro-coördinator aan te melden voor één van beide trainingen.

 

Uiterste inschrijfdatum

6 september 2021

 

Op deze scholing zijn onze scholingsvoorwaarden van toepassing. Opgave voor deze scholing betekent automatisch dat je akkoord gaat met deze scholingsvoorwaarden.