Astma voor gevorderden

Datum: 
dinsdag 4 juni 2024 - 17:30 t/m 20:00
Zorgprogramma: 
ASTMA

 

NEO huisartsendagzorg organiseert in samenwerking met kaderarts Robbert Behr en longarts Anneke van Veen, op 4 juni 2024 een avond over astma voor huisartsen, praktijkondersteuners en praktijkverpleegkundigen die al enige tijd met het zorgprogramma Astma werken.

Vind je het lastig om de diagnose te stellen, de juiste medicatie te vinden en de patiënt goed in te stellen? Dan is deze scholing wellicht iets voor jou. De longarts en kaderarts zullen je aan de hand van casussen meenemen in het astma-landschap en trachten om je astma-kennis verder op te schroeven.

Naast genoemde thema’s zullen we ook ingaan op moeilijk instelbaar astma, fenotypering en medicatie voor zwangeren met astma.

Dus ben je al wat langer bezig met het zorgprogramma Astma? Schrijf je dan snel in!

 

Programma

17.30  Ontvangst met pasta buffet

18.00  Start nascholing

20.00 Afsluiting

Locatie:

MFC Maldensteijn, Kerkplein 8 te Malden, parkeren met blauwe schijf op de parkeerplaatsen of in de parkeergarage (een medewerker van Maldensteijn kan deze ook na 19.00 uur nog openen.

Accreditatie: 

Wordt aangevraagd

Kosten:

De kosten voor de scholing zijn € 75,00.

Let op! Deelnemers niet aangesloten bij een zorgprogramma van NEO huisartsendagzorg (o.a. waarnemend huisartsen) zijn ook van harte welkom op onze scholingen, daarvoor geldt echter het volledige, dubbele, tarief.           

NEO huisartsendagzorg neemt namelijk voor de bij haar aangesloten deelnemers de helft van de kosten voor haar rekening. In dit geval betaal je dan € 150,00.

Op deze scholing zijn onze scholingsvoorwaarden van toepassing. Opgave voor deze scholing betekent automatisch dat je akkoord gaat met deze scholingsvoorwaarden.

Vol