TELEFOONARTS training en coaching 20 FEBRUARI 2024

Datum: 
dinsdag 20 februari 2024 - 09:00 t/m 13:00
Zorgprogramma: 
Huisartsenpost

LOCATIE VAN DEZE TRAINING: CWZ BUITENHOF NOORD

Beste telefoonartsen,

Zoals eerder al beloofd en aangekondigd gaan we per 1 oktober starten met training en coaching van de huisartsen in de telefoonartsenpool zodat jullie nóg betere telefoonartsen worden dan je al bent!

Het onderwerp voor de eerste scholingssessies is: ‘Coaching op de Huisartsenpost’.

Van nature zijn de meeste van ons gewend om het in het overleg met triagisten over de inhoud te hebben. Wat is het (medische) probleem, moet deze patiënt gezien worden en zo ja met welke urgentie en actie?

Maar de ene triagist is de andere niet. Triagisten maak je nóg beter door ze niet alleen op de inhoud te coachen maar ook op hun ervaringsniveau. Een beginnende (junior) triagist geef je op een andere manier feedback dan een oude rot in het vak. Hoe dan? Daar gaan we het tijdens de telefoonartstraining over hebben!

De training wordt gedurende het vierde kwartaal van 2023 en het eerste kwartaal van 2024 in totaal 12x aangeboden in het Sanadome of in de CWZ-Buitenhof en duurt 4 uur (ochtend of middag). De training wordt gegeven door Sara Bloemers, die een aantal van jullie wellicht nog kennen van de basis telefoonartstraining, geassisteerd door een acteur.

Om de kwaliteit van het triageproces naar een hoger plan te tillen, verwachten we dat elke telefoonarts 1 van de 12 trainingen volgt. Deze is gratis en wordt uiteraard geaccrediteerd.

LOCATIE VAN DEZE TRAINING: CWZ BUITENHOF NOORD

Inschrijven kan tot 6 februari 2024